ACEROLA NAPITEK 650 gr

Prehranska dopolnila

Acerola napitek je okusen, zdravilen brezalkoholni napitek iz sadeža divje češnje, ki vsebuje največ kvalitetnega C vitamina in preprečuje pomanjkanje C vitamina v telesu, ki je poleg pomanjkanja železa najbolj razširjena oblika pomanjkanja vitaminov v telesu. Vitamin C deluje proti stresu in infekcijam (n.pr. prehladu) ter olajša celjenje ran in drugih poškodb kože. Vitamin C vpliva na tvorbo kolagena, je vezno sredstvo, ki daje koži elastičnost in ščiti krvne žile pred škodljivimi sloji maščob (poapnenje žil). Vitamin C aktivno pomaga premagovati pojave zastrupitve, ki jih povzročajo tuje snovi. Je znano sredstvo za preprečevanje in odpravljanje stresnih situacij. Vitamin C aktivno pomaga pri prevzemanju železa iz hrane. Vpliva na porabo energije v mišicah, kar pomeni, da je vitamin C še posebej pomemben za ljudi, ki se veliko ukvarjajo s športom. Vpliva tudi na absorpcijo mineralov in na kolagenske produkte, ki koži zagotavljajo elastičnost, kakor tudi na kakovost las in kože. Preprečuje nalaganje maščobnih snovi na stenah krvnih žil. Izbrani ogljikovi hidrati in soli posebno ugodno učinkujejo na razmerje telesnih tekočin pri večjih športnih aktivnostih. Pomanjkanje vitamina C lahko povzroči krvavitev dlesni, slabosti ožilja, krčne žile, slabosti skeleta kot tudi probleme z dihanjem, vsesplošno slabost in povečano nevarnost infekcije. Vsebina 650 gr.

PRIPOROČILA IN OPOZORILA: Dnevno 1 kozarec napitka v katerega zmešamo 1 žličko Acerola praška ( približno 10 gr). Priporočene dnevne količine ali odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Informacije o izdelku: Okusen napitek, ki vsebuje naravni vitamin C iz češnje ACEROLA.

Sestavine: dextroza (glukoza), maltodextrin, fruktoza, sadež acerola v prahu, regulator kislosti citronska kislina, naravne arome pomaranče in limone, barvilo  riboflavin.

Prehrambena vrednost: porcija 10 g vsebuje: kalorije166 kJ (40 kcal),beljakovine 0,0 g, oglikovi hidrati 9,5 g (od tega glukoza 4 g), maltodekstrin 3 g, fruktoza 2,5 g, maščobe 0,2 g.

Vsebnost vitaminov: 10 g porcija (dnevni odmerek) vsebuje (v % dnevno priporočen vnos) 50 mg vitamin C (83%)

Kupci, ki so kupili za izdelek, so kupili tudi:

 

Komentarji